DSC_8737_resize

Ingrediente:DSC_8621_resize

  • 120 g făină albă
  • 3 ouă
  • 140 ml lapte
  • 3 lingurițe de zahăr
  • 1 esență de vanilie
  • 1 linguriță de praf de copt
  • 1 praf de sare
  • ciocolată cremă
  • înghețată
  1. Se separă ouăle. Gălbenușurile se pun într-un castron împreună cu zahărul și esența de vanilie și se mixează până se albește compoziția.
  2. Se adaugă laptele câte puțin alternând cu făina în care se pune praful de copt.
  3. Albușurile se bat spumă cu praful de sare și se încorporează în compoziția de gălbenușuri.
  4. Se coc în tigaia încinsă punând câte un polonic o dată.
  5. Se servesc umplute cu ciocolată și o cupă de înghețată deasupra.

DSC_8663_resize

DSC_8716_resizeDSC_8683_resize

DSC_8731_resize
DSC_8743_resize

Chocolate pancakes

Post navigation


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *